Lika som bär

Version Sasa Antic

Version till salu

Upptäckte också en annan sak i söndagens skörd av bostads-letande-beroende-fast-vi-inte-ska-köpa-något-sökning. En av de bilder jag ofta kommer tillbaka till för att den är så fint stylad är just den översta, stylad av duktiga Sasa Antic (som har två snitsiga tecken i sitt namn som min dator eller mitt icke-tekniska jag inte kan få fram….förlåt S!). När jag bläddrade i SvDs bostadsbilaga hajade jag till för helt plötsligt var den där men i något annan tappning. Familjen som äger lägenheten skall sälja och därmed fick man en annan syn på rummet. Resten av lägenheten är också fin om ni vill kika, framförallt barnrummet.

Bild 1-3: Stylade av Sasa Antic, fotade av Pia Ulin

3 reaktion på “Lika som bär

  1. Hihi ja det va verkligen likt. Samma färger och samma typ av möbler. En lägenhet man lägger på minnet så jag förstår att du hajjade till när du såg den!

    Kram
    /Johanna

Kommentera