2 reaktion på “Longing for Marrakech

  1. Har precis hittat till din blogg och Oh vad jag blir inspirerad! Många inrednings-/stilbloggar ger mest inspiration/reklam till nya produkter att köpa (inget fel i det i sig), men din blogg är något helt annat. Den får mig att se på bilder med andra ögon. Dina inlägg gör att jag får inspiration till vilka färger som passar med vilka, vilka mönster jag gillar och inte mm mm oavsett om det ska vara till inredning, mode eller stil. Istället för att bli sugen på att köpa massa olika produkter så är det numera en specifik känsla som lockar/inspirerar mig till att vilja spara dina bilder till någon form av moodboard för att sen veta vilka saker/miljöer/kläder jag vill omge mig med. Stort Tack för det arbete du lägger ner och delar med oss läsare 🙂

Kommentera